Taller de manipulació de titelles

La Factoria Bram organitza un Taller de manipulació de Titelles amb el suport de la Fundació Martí L’Humà tot Conca. El taller serà impartit per Eudald Ferré (@companyiaeudaldferre), llicenciat en Art Dramàtic en l’especialitat Titelles i Objectes, per l’Institut del Teatre de Barcelona.

L’activitat està oberta a tots els majors de 16 anys que es vulguin inscriure. Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a info@factoriabram.cat. Cal indicar nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon. Les places són limitades.

Serà un taller intensiu de 9 hores, que es realitzarà el diumenge 6 de novembre de 9.00 a 13.30 i de 14.30 a 19.00 al Casal d’entitats de Montblanc.

L’art de l’antiquotidianitat, teatre de titelles i objectes

Ens endinsarem en l’interessant món del teatre de titelles i objectes, aquest art de l’ imaginari, sovint grotesc i fora de la quotidianitat.

Per la seva naturalesa multidisciplinària els titelles han adoptat formes diverses. Veurem diferents tipus de ninots i les seves tècniques.

Ens iniciarem en la manipulació dels titelles: el sentit de la mirada, el tempo o ritme, el control de l’espai, l’escolta…

Així doncs, un curs per a descobrir les possibilitats d’aquest mitjà d’expressió!