Presentem INTROIT, l’espectacle que clausura Montblanc Capital de la Sardana 2018

Recta final per a la preparació de INTROIT, l’espectacle que clausura els actes de Montblanc Capital de la Sardana 2018. Des de la Factoria Bram estem treballant per tenir-ho tot a punt per aquest dissabte a les 7 de la tarda a l’església de Santa Maria de Montblanc. L’entrada serà gratuïta.

L’espectacle comptarà amb la col·laboració de Roger Mas amb els seus músics i ens mostrarà l’església de Santa Maria com mai l’hem vist i sentit.

Cartell INTROIT

INTROIT

En la sardana, s’anomena introit als compassos executats pel flabiol i que serveixen per avisar de l’inici de la dansa. Al cop del tamborí la cobla sona i els sardanistes, units de les mans, completen la fórmula que dona vida a la sardana: música més ball.

En aquest espectacle, que ha de clausurar tot un any dedicat a la dansa catalana per excel·lència, volem parlar de sardana però sobretot de la música, els sentiments i les emocions que es mouen al seu voltant. I tot amb en Roger Mas posant-hi la banda sonora.

A la parella que formen la Laia i el Xavi se’ls planteja un conflicte quan ella s’involucra en un important projecte vinculat a la sardana i vol que ell també hi col·labori.

La Laia, doncs, haurà de treballar per desmentir tòpics, encomanar emocions i reivindicar aquest patrimoni cultural de casa nostra. Ho aconseguirà?