Curs intensiu de teatre amb Xavier Palomino

La Factoria Bram organitza un curs intensiu de teatre amb l’actor professional Xavier Palomino. El taller tindrà una durada de 6 hores i s’impartirà el proper 23 de febrer de 2019 a Montblanc.

El treball es farà en dues sessions de 3 hores:

  • Matí de 10:30 a 13:30 a la Sala de les Corts del claustre de Sant Francesc  
  • Tarda de 15:00 a 18:00 al Centre cultural Sant Jordi (teatre de l’Acció catòlica) 

Per fer la inscripció cal enviar un correu electrònic a l’adreça info@factoriabram indicant el nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon. El preu és de 25 euros i les places seran limitades.

El curs compta amb la col·laboració de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Montblanc.

Objectius del curs

En aquest intensiu de teatre treballarem els conceptes cos, veu i emoció passant per l’escolta i la confiança. Treballarem el cos com a motor d’acció per començar a moure’ns. L’acció com a origen del moviment que en porta a la forma. Forma que ens parla i ens diu i ens expressa. Després seguirem amb la veu que connecta amb el cos i l’emoció i a partir de improvisacions jugarem amb les estratègies que ens permetran obrir el nostre canal emocional. També treballarem l’escolta de grup i la confiança d’estar aquí i ara compartir aquesta experiència amb la resta de participants.

Xavier Palomino

Foto de Xavier Palomino

Xavier Palomino comença els seus estudis teatrals a l’escola Eòlia on es gradua en Art Dramàtic dins de l’especialitat d’interpretació de text. Més tard, entra a l’Institut del Teatre on s’especialitzarà en Interpretació Física.

Actualment treballa amb les companyies The Chanclettes i Moveo. Amb The Chanclettes porta 5 anys fent temporades a Barcelona i girant per tot arreu de Catalunya i Espanya amb l’espectacle ‘DPUTUCOOL’.  Amb la companyia Moveo, de la que forma part dels seus dos últims treballs: la peça ‘Tu Vas Tomber‘ guanyadora del premi del jurat de fira d’Òsca com a millor espectacle de dansa i millor espectacle de carrer del festival Imaginarius de Santa Maria de Feira, Portugal. I ‘Conseqüències‘, coproduïda amb Fira Tàrrega i el Festival Imaginarius, guanyadora del Premi Moritz de Fira Tàrrega com a millor espectacle d’arts de carrer.